Page 9 - Countrysmart-Utdrag-Hylkegarden-Nr1-2019
P. 9

läng finns ett certifikat från företaget som vävt.
– Gobelängen är lättskött, och det är enkelt att montera den på väggen. De har också, precis som gardiner och textiler i övrigt, en ljuddämpande effekt och det är värdefullt i de flesta rum, salonger och lokaler.
Att ha en gobeläng hemma på väggen är dessutom helt rätt enligt de senaste trenderna för inredning. Ljust och fräscht tackar för sig, och ger plats för ombonade miljöer där sammet har sin givna plats. Slottstrenden kommer stort sedan i hös- tas, och Michael tar emot den med varm hand och öppen famn.
– Ombonade hem är helt rätt i tider av oro. Och det är roligt att ta del av krönikor och andra inslag i medierna som visar på att livet på landet lockar allt
fler barnfamiljer liksom de som kan jobba på distans tack vare fibernä- tet. Och som därmed kan minska sitt pendlande och sin restid. Bra för både miljö och livskvalitet.
Livet på landet och lusten till en livsstil à la countrystyle syns också hos flera av de stora varumärkena i Hylkegårdens sortiment. Cecilia Mehler tar Odd Molly som ett ex- empel.
– Prärieklänningen och lite hip- pe-lyx! Vem hade anat det för några år sedan?
En smart nyhet kommer från Zac&Zoe med vändbara jeans och jackor. Gillas stort av sonen Philip som är med i butiken så mycket som skolan och hans musikintresse tillå- ter. Och han kan sin sak.
COUNTRY
SMART
73
Nytt för året är samarbetet mellan Hylkegården och inredaren Lena Wiroth.
Gobelänger är både klassiskt och trendigt.
www.wiroth.se
COUNTRYSMART • HYLKEGÅRDEN
         7   8   9   10   11