Page 17 - SportKontakt 4-2019
P. 17

pagina 9
  JO13-3
Na het begin dit seizoen in de 4e klas- se, mochten we -heel  jn- de overstap maken naar de 6e klasse. Vorige week daarvoor de eerste wedstrijd gespeeld, 3-2 verloren van de nummer 1 uit die poule, dat was al een stuk hoopvoller dan de 8-1, 0-7 en 0-10 uitslagen van eerdere wedstrijden.
De tegenstander vandaag was Die Hag- he, THUIS op veld 5 met als scheids- rechter Sven Dekker (hij verdiend een eervolle vermelding, zéker in de week van de scheidsrechter!)
Vrijdagmiddag had de trainer van voet- balschool Winning Skills al gezegd dat als de jongens nét zo hun best zouden doen als tijdens de training, ze écht kunnen winnen zaterdag....
In de 1e helft tegen 10 man, de tegen- partij was nog niet compleet..... bin- nen een kwartier werd er vanaf links gescoord, 1-0 voor!!!!! Vlak voor rust had Die Haghe een doorbraak, onze keeper ging er vol voor, maar miste de bal en pakte de speler.... penalty tegen die er in ging.
In de rust hebben de leiders en trainer de jongens goed opgepept, want ook al waren sommige spelers een stuk groter, wij hadden veel meer pit!
De tweede helft was net begonnen (nu wel 11 tegen 11) toen één van onze middenvelders zelf met de bal richting het doel ging en scoorde: 2-1!!!
Onze keeper heeft een paar goede red- dingen verricht, maar de keeper van de tegenpartij had het een stuk drukker! In de laatste 10 minuten werden de 3-1 én de 4-1 gescoord! De 1e winst is binnen! Zingend onder de douche!
Complimenten voor jullie allemaal jon- gens: Ben, Diamond, Gijs, Joran, Lars, Mark, Nick, Rowan, Ross, Ruben, Ryan, Yannick, en niet te vergeten inval- ler Daan en thuis-vanaf-de-bank-met- koorts-maar-wel-aan-het-aanmoedigen Denzel! Goed samengewerkt, op naar de volgende 3 punten!