Page 12 - MU 2021 NL
P. 12

  Bij ons is er voor elke wens een passende kamercategorie.
STANDAARD:
In deze categorie kan men kiezen tussen twee- persoonskamers in groepswoningen en studio’s. Zowel de studio's als de tweepersoonskamers zijn uitgerust met twee tegen elkaar geschoven eenpersoonsbedden, die indien gewenst ook kunnen worden gescheiden. De studio's heb- ben een aparte ingang, maar geen gezamenlijke woonkamer. De meeste studio’s hebben een pri- vébalkon resp. een privéterras met tuinmeubels.
COMFORT *:
Alle kamers in de categorie Comfort zijn voor- zien van twee tegen elkaar geschoven eenper- soonsbedden, die indien gewenst ook kunnen worden gescheiden. De kamers hebben een gezamenlijk terras met tuinmeubilair en een Cafissimo-apparaat met thee- en koffiepods. Comfortkamers hebben een gezamenlijke woon- kamer met kitchenette. En in de slaapkamer lig- gen al knusse badjassen en wellness-slippers klaar.
SUITE *:
Alle suites hebben een gescheiden woon- en slaapgedeelte en bieden bijzonder veel plaats zodat u zich helemaal op uw gemak zult voe- len. In elke suite is een Cafissimo-apparaat met thee- en koffiepods aanwezig. In de slaapkamer liggen knusse badjassen en well- ness-slippers klaar. En in de badkamer vindt u hoogwaardige lichamelijke verzorgingsproduc- ten. De slaapkamer heeft twee tegen elkaar geschoven eenpersoonsbedden, die indien gewenst ook kunnen worden gescheiden.
* Zie pagina 18 voor categorietoeslagen 12
   KAMERCATEGORIEËN


   10   11   12   13   14