Page 4 - MU 2021 NL
P. 4

   IT’S SHOW TIME
Met onze musicals verandert uw vakantie in een muzikale belevenis! De Eurostrand- entertainers betoveren u met charmante personages, spannende verhalen en klank- volle melodieën die uitnodigen tot meedoen, meevoelen en meezingen. Om deze beleve- nissen in bijzondere herinneringen om te tove- ren, worden na afloop samen met de acteurs mooie foto’s op de rode loper gemaakt. Net zoals in Hollywood!
  CULINAIRE AVONTUREN
Maak samen met ons een kostelijke wereld- reis en smul elke morgen van een dagelijks wisselend internationaal ontbijt. Tijdens uw reis van Frankrijk via Spanje naar Italië heeft het dagelijks ontbijt steeds weer nieuwe heerlijke specialiteiten in petto. Verse crois- sants, knapperige bagels, luchtige Ciabatta’s of zoete pannenkoeken: bij ons kunt u van diverse internationale smaken genieten!
    DE DANSVLOER IS GEOPEND
Geniet van een heerlijke dansavond! Onze Eurostrand dj’s zorgen met een bonte mix van de meest geliefde feestnummers en Schlager- hits voor een geweldige partystemming op de dansvloer! Terwijl ons Entertainmentteam een dagelijks wisselend en vermakelijk programma biedt, kunt u samen met onze dj en de beste songs en een extra portie Eurostrand-feeling helemaal uit uw bol gaan. Dan blijft gegaran- deerd niemand meer op zijn stoel zitten!
 4
ELKE DAG EEN BELEVENIS   2   3   4   5   6