Page 7 - MU 2021 NL
P. 7

 EXCURSIES 2021
 Lüneburger Heide
HELE DAG: CELLE
Bekijk de zuidelijke toegangspoort tot de Lüneburger Heide en ontdek de stad hele- maal zoals u dat wenst. Naast het kasteel in Renaissance- en Barokstijl, de bonte tuin met geneeskrachtige kruiden en het Resi- denzmuseum biedt de schilderachtige oude binnenstad met ruim 400 vakwerkhuizen talrijke bijzondere bezienswaardigheden.
HALVE DAG: SCHNEVERDINGEN / PIETZMOOR
Tijdens een idyllische wandeling door het Pietzmoor, in het beschermde natuur- gebied dicht bij Schneverdingen, kunt u genieten van een uniek uitzicht op het uit- gestrekte hoogveenlandschap. Ontdek het veengebied met zijn bijzondere dieren- en plantenwereld tijdens een rondwandeling op kilometerlange paden!
   Moseltal
HELE DAG: KOBLENZ
Ontdek het charmante Koblenz, de toe- gangspoort tot het Midden-Rijndal. Met zijn terrasvormige wijnbergen, het Deut- sche Eck waar de Moezel in de Rijn stroomt, en de vesting Ehrenbreitstein, die u vanuit een kabelbaan kunt bewonderen, biedt de historische stad vele indrukwek- kende attracties.
HALVE DAG: TRIER
Samen bezoeken we de oudste stad van Duitsland. Deze stad dicht bij de Luxemburg- se grens wordt gekenmerkt door Romeinse historische gebouwen en vele andere be- zienswaardigheden zoals het Amfitheater of de Romeinse badhuizen ('Kaiserthermen’). Ontdek de stad helemaal op eigen houtje en beleef hier de geschiedenis van nabij!
  7   5   6   7   8   9