Page 100 - Countrysmart - Nr 5 - 2019
P. 100

 CONTRYSMART • INREDNING
 ”Den klassiska och eleganta kolonialstilen har sitt ursprung i 1900-talets första hälft, men med en modern touch.”
lighet. Och när du hittat det som fak- tiskt är du och fått ihop det, då kan du i princip ha hur stökigt som helst. Det är snyggt ändå för att alla saker, möbler, textilier harmonierar med varandra.
”THE GOOD LIFE”
Ralph Lauren Home har under de se- naste femtio åren inspirerat med sina exklusiva och unika kollektioner av tapeter, textilier och inredning. Stilen symboliserar en livsstil som är en mix mellan storstadsliv, avkoppling på lan- det och resor runt om i världen. Den klassiska och eleganta kolonialstilen har sitt ursprung i 1900-talets första hälft, men med en modern touch.
NOGA UTVALDA SAKER
Kolonialstilen har både tyngd och ka- raktär. Och så ska det vara! Och vill man jobba med att förstärka den sti- len måste man våga vara tydlig. Inte en massa småpryttlar! Heller inte en massa snälla och enfärgade textilier, för här är det mönster som verkligen talar som ska samsas med varandra. Gärna mönster som symboliserar världens alla hörn. Det är ju trots allt en stil som berättar att man är ”be- rest” och lever livet.
RUSTIK
PLATTFORM SOM BAS
Oavsett om man väljer att jobba med Ralph Laurens olika tapetkollektio- ner på väggarna, eller som här, med grov, vitmålad puts och tegelinslag ska känslan vara rustik. Detta är en hästgård på Österlen och inte en vå- ning i stan. Den bästa basen är den
 100
COUNTRY
SMART
  

   98   99   100   101   102