Page 31 - Countrysmart - Nr 5 - 2019
P. 31

COUNTRYSMART • CHECKA IN!
  som är precis det som Bodil har bestämt sig för. Utan att exakt veta vart det bär, men med målet att skapa en välkomnande miljö med personlig prä- gel. Jakt och inköp av soffor, stolar och detaljer är därför en ständigt pågående process. Och det finns alltid plats för en grej till som gärna får överraska - som de tre kristallkronorna i det nya växthuset. Som blev lite större än vad det var tänkt från bör- jan, och som kompletterar konferensuttymmen, de tio hotellrummen i två av gårdens byggnader. Vart och ett med sin egen, alltså Bodils, inredning.
– Visionen med hotellet och det som finns runt omkring är en plats för möten mellan människor och med naturen. Här finns lugnet, naturens alla dofter och ljud.
Dofter kommer också från köket där välmerite- rade kökschefen Eve Maltais sätter smakerna. Fasta menyer med fem rätter gäller, och med vissa un- dantag för allergier är det inte förhandlingsbart.
– Maten är baserad på lokala råvaror med myck- et grönt, och vi vill leverera det absolut bästa, och då är det inte genomförbart att leverera efter allas individuella preferenser.
Som ett alternativ till soffor och fåtöljer att sjun- ka ner i finns hur mycket natur som helst att vand- ra i. Bokskogen är en upplevelse för de flesta, men att se en areal med 170 hektar julgranar på rot går heller inte av för hackor. Och skulle det inte räcka till är det nära till naturreservatet med brusande fallet Forsakar. Där kan chansen finnas till ett möte med Näcken där några sekunder kan bli ett minne för livet.
www.cocoonmeetings.com
Utvald konst är den del av inredningen. Ett motiv med rapsfält är givet.
   COUNTRY
SMART
31
     29   30   31   32   33