Page 148 - Countrysmart Nr 2-2021
P. 148

COUNTRYSMART • NOTERAT
   Stolen hyllar Simone
Inspirerad av den berömda sångerskan Nina Simone (1933-2003) syftar den här ikoniska stolen till att förmedla styrka och geni i en blandning av delikatess och feminitet, precis som Ninas kraftfulla röst. Genom sina handarbetade ben och sitt sammetstyg presenterar den sig med en stark men mild personlighet. En stol som hyllar en av de stora rösterna inom musiken.
www.nauudesign.com/seating/nina-dining-chair
    Bar on the move
Mobil utomhusbar i rostfritt stål med rotationsgjuten isolerad ishink, och kylskåp med två temperaturzoner. Dometic MoBar 550 är den ultimata mobila utomhus- baren för trädgården eller terrassen. Den är professio- nellt utformad med en elegant och modern design som inte kompromissar varken med funktionalitet eller med bekvämlighet. Med MoBar kan du som värd underhålla och umgås med dina gäster utan att missa något av det roliga.
www.dometic.com
Duon sprider ljus
Det är inte lätt att hitta lampor som passar i fönsternischen, trots att det är så nödvändigt i vårt ofta mörka land. Pavo är en bordslampa i ett smalare format, vilket gör att den passar utmärkt i ett fönster eller på andra mindre platser med begränsat utrymme, som till exempel ett säng- eller sidobord. Pavo drar på ett stilfullt vis blickarna till sig - tänd som släckt - och förstärker inredningen i alla rum med sin unika och starka karaktär. Det svenska designföretaget Klong har gjort flera framgångsrika samarbeten tillsammans med formgivarduon Broberg & Ridderstråle. Det senas-
te tillskottet är armaturen Pavo som kombinerar en fot i ytbehandlad aluminium och en skärm i mjölkvit ton skapad i
     återvunnen polymer.
www.klong.se
 148
COUNTRY
SMART
     146   147   148   149   150