P. 15

pagina 8
  Lyra JO11-2 uit tegen Maasdijk JO11-1
Zaterdag 23-10-2021.
Lyra JO11-2 vs Maasdijk JO11-1 uit bij Maasdijk. Het was een vriendschappelij- ke wedstrijd.
Sem was de aanvoerder, want hij was jarig. Pepijn ging als eerste keepen en Filip keepte de 2de helft. Want Bastiaan was er niet.
De keepers waren ingeschoten en de spelers hadden warmgelopen en de wedstrijd kon beginnen. De eerste wis- sel was Zeno en vervolgens Joris, Luuk, Sven, Koert, Dani en Sem. Pepijn en Filip hoefden niet te wisselen, omdat ze keeper waren.
Dani had als eerste een hattrick. De doelpunten scoorde Dani door Sven, Joris en zichzelf. Zeno scoorde het vier- de doelpunt en dat kwam door Sem
die de bal meegaf na een mooie actie. Pepijn heeft twee keer gescoord en hij scoorde één keer met links.
In de tweede helft kwam Maasdijk terug en Filip die keepte, kreeg het moeilijker. Sem schoot tegen de paal, waardoor de bal door de benen van de keeper ging. Toen was het 1-7 voor Lyra.
Filip had nog een mooie redding door te duiken. Zeno gaf een hele mooie bal aan Pepijn, maar Pepijn werd flink geraakt en had pijn. Toen kreeg Lyra een vrije trap, maar die ging er niet in. Maasdijk maakte nog 4 doelpunten, waardoor de eindstand 5-7 voor Lyra was.
Op het laatst was onze trainer Shane er nog. Na de wedstrijd trakteerden Koert en Sem. Koert was jarig geweest.
Toen reden we naar huis en was het afgelopen.
Wij vonden het leuk om dit stukje te schrijven.