Page 13 - SportKontakt 4-2019
P. 13

pagina 7
   Dat kwam mede door het rustige optre- den van scheidsrechter Hooijer uit Monster, die een prima wedstrijd zon- der kaarten  oot!!
Na de rust ging Lyra onverdroten voort met gevarieerd aanvalsspel, dat uitein- delijk beloond werd met een doelpunt in de 49e minuut door mike Bruggeling. De ban was gelukkig voor Lyra gebro- ken. Drie minuten later was het al weer raak, Coen v.Mil tekende de verdien- de 2-0 aan. HBSS probeerde nog wel tot aanvallen te komen, maar het spel was te pover om tot scoren te komen. in de 65e minuut werd Robin Vijverberg gewisseld voor Thom Kuijvenhoven.
In de 73e minuut werd de eindstand van 3-0 op het bord geschoten door wedrom Coen v.Mil die een fout van de keeper van HBSS afstrafte.
Raymond v.d.Akker kwam John Lager- werf in de 75e minuut vervangen en toen brak de periode van Luke Boe- ters aan. In de 80e en 83e minuut kreeg Luke twee maal de kans om te scoren, beide malen lukte het hem niet meer doelpunten voor Lyra op het scorebord te krijgen.
Daarna kwam Kevin v. Velden in het veld voor Ardi Luijendijk, maar de stand veranderde niet meer. Dat betekent dat Lyra de trotse koploper in 3B is met 12 punten uit 4 wedstrijden met 10 doel- punten voor en maar 2 tegen!!
Man of the match werd Mike Bruggeling en speler van de week was Timo v.d. Meer.
A.s. zaterdag speelt Lyra weer een thuis- wedstrijd tegen het lastige Watering- se Veld/Gona/Kraneburg en zal Lyra uit een ander vaatje moeten tappen.
Uw steun is daarbij van harte welkom!! Lyra 2 verloor met 1-4 van Voorschoi- ten’’97 2.
JO9-4 mag met het 1e meelopen
Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de j09-4 om mee te lopen met het eerste tegen HBSS. Om twee uur kwamen Tim, Nick, Luuk, Mila, Lars, Kyan en Ayoub naar boven. Helaas hadden ze die ochtend verloren van KMD met 8-2, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnen de jo9-4 hebben ze geen vaste keeper maar dit wordt afgewisseld door verschillende teamleden. Je kan zo merken dat het een hecht team is dat hard voor elkaar werkt in het veld! Er waren al best wel wat kenners over hoe het meelopen te werk ging, voor sommige zelfs al de 4e! keer maar andere waren voor het eerst. Maar eerste of 4e keer, het blijft toch spannend! Na het oplopen nog een kwartiertje gekeken, toen helaas nog geen goals gezien. Het eerste won deze wedstrijd gelukkig wel met 3-0.