Page 13 - SportKontakt 2-2020
P. 13

pagina 6
   Maar scheidsrechter Martin Streef uit Gouda liep goed mee en beoordeelde de situatie als een geldig doelpunt.
Een opsteker voor Lyra, zo vlak voor de rust een 0-2 voorsprong nemen!! Uiteraard probeerde Naaldwijk na de rust Lyra onder druk te zetten, teneinde de voorsprong te verkleinen.
Maar dat betekende ook dat de aanval- lers van Lyra wat meer ruimte kregen om gevaarlijk te worden.
In minuut 61 zette Johan Voskamp goed door, waardoor Raymond Hanemaaijer de kans kreeg de 0-3 te laten aanteke- nen.
Nu zou de wedstrijd toch wel gespeeld zijn. Maar even later had doelman el Menkouzi een slecht moment, waardoor Naaldwijk te eenvoudig de 1-3 kon sco- ren.
Marc den Toom werd daarna gewisseld voor Stef Koene en na een aantal minu- ten wist de Stef de 1-4 te scoren, na een geode actie van Luke Boeters.
In minuut 82 werd Johan Voskamp nog gewisseld voor Ruud Bijl, Naaldwijk pro- beerde er nog wat van te maken, maar werd rustig tegengehouden door een goede Lyra defensie.