Page 106 - Countrysmart - Nr 5 - 2019
P. 106

CONTRYSMART • INREDNING
som zebra, leopard eller giraff. Ett ko- lonialhem har ju en internationell käns- la där du är på väg lika mycket som du nyss kommit hem. Hemma är avkopp- ling, men samtidigt där du planerar för nästa äventyr eller businessresa.
BÖCKER SOM TALAR
Vidare har vi ju självklart böckerna. Placera ut dem lite här och var, för det finns inget snyggare än böcker. Coffee table books som visar vad du är intres- serad av är det vackraste pyntet på ditt soffbord, och samtidigt något som du kan använda för att bläddra i och bli inspirerad av. I ett kolonialhem fyller allt en funktion! Antingen är det något som går att använda på ett eller annat sätt. Eller så är det ett minne från en resa, eller en plan för framtiden. Det perfekta kolonialhemmet är en harmo- nisk balans av dåtid, nutid och framtid.
           House of Success arbetar med homestyling och inredningsdesign av hus och hem inför försäljning. Eller ger hemmet en helt nytt uttryck för dem som vill förnya sin miljö
och sitt boende. Företaget har fyra anställda, och vd är Anna Åkerman, Fredriksbergs gård i sydöstra Skå- ne. Anna Åkerman är en ofta anlitad inspiratör vid seminarier och möten.
www.houseofsuccess.se
 106
COUNTRY
SMART
 
   104   105   106   107   108