Page 15 - Countrysmart Nr 2-2021
P. 15

COUNTRYSMART • TREND
 A L L T P: Å FYRA B N
Balans, blå detaljer, barns- ligt och back to normal. Det är Stefan Nilssons prognos för 2021, och den presenterade han på Stora Trenddagen 2021. I år digitalt så klart.
TIEXT KRISTINA FRÖLING
en föränderlig värld och var- dag är det ett mission inpos- sible att se vad som väntar runt hörnet. Det som gäller idag kan vara något annat i morgon, och det som var nyss
var hett och rätt är bara att släppa och greppa efter nytt.
En sak är i alla fall säker, och det
är att hemmet har fått en ny funktion. Det är numera också en arbetsplats, och den är sannolikt här för att stan- na. Några dagar på företaget, och några på hemmakontoret. Hemmet blir alltså en plats med många funk- tioner, och det behövs för att motverka ledan som följer med isoleringen och saknad av kontakt med andra.
Hälsan blir allt viktigare, och nyt- tigt gäller framför chips i soffan. Gär- na vegetariskt, fast innerst inne finns längtan efter härlig krogmat och feta såser. Kropp och själ ska stärkas, och så länge gymet är stängt, eller riskfyllt att besöka, får hemmet också vara en plats för träning. Helt ok, så länge redskapen är snygga och att man inte stör någon. Massor med mattor re- ducerar ljud, och den som vill träna i grupp kan koppla upp sig med den nya spegeln ”Mirror” och där se sina träningsvänner live. Nu ska coronaki- lona bort!
    COUNTRY SMART
15
     13   14   15   16   17