Page 165 - Countrysmart Nr 2-2021
P. 165

COUNTRY SMART
Magasinet för inredning, livsstil och trender
CHEFREDAKTÖR
KRISTINA FRÖLING
kristina.froling@countrysmart.se
–
ART DIRECTOR
LARS OTTOSON
lars.ottoson@countrysmart.se
–
ANNONSER
KERSTIN KARLSSON
kerstin.karlsson@countrysmart.se
–
REDAKTION & HUVUDKONTOR
Coachhouse AB Tomegatan 26, 273 34 Tomelilla www.countrysmart.se red@countrysmart.se
–
DU LÄSER OSS PÅ READLY www.readly.com/countrysmart
Bukowskis - Important Winter Sale
www.bukowskis.se
Magasinet Countrysmart ges ut av Coachhouse AB och distribueras exklusivt via Readly. Har du inget eget abonnemang? Vi bjuder på första månaden! www.readly.com/countrysmart
Tidningen ansvarar ej för icke beställt material. Citera oss gärna, men kopiera oss inte.
 VI LÄNKAR TILL KÄLLAN!
 I vårt magasin Countrysmart finns massor av smarta länkar. Det beror på att vi jobbar i tiden, och använder den teknik som idag är lika självklar som e-handel, streaming och skärmtid.
Vi länkar till bakgrundsfakta eller till mer information. Och till försäljningsstället för de produkter vi valt att presentera för dig. Men urvalet på plocksidor, notiser och i reportage baserar sig alltid på redaktionella värderingar. Det vi väljer att skriva om och presentera är valt för att vi tror, och hoppas, att det är intressant för dig som läsare. Precis som det är för oss själva.
 När du hittar den här countrysmart.se/video knappen leder den till en
 countrysmart.se/video
för artikeln relevant video.
Våra numret innehåller omkring 90 länkar. De är en service till dig som läsare, och ett sätt att ge mer information om det vi valt att visa eller skriva om. Länkarna är inte köpta annons- platser – var och en representerar ett redaktionellt beslut om publicering. Vissa av dem är ”affiliaterlinks” där det finns en överenskommelse mellan länken och oss om ersättning i de fall då de leder till köp. Det kostar dig inget extra, men det bidrar till finansieringen av magasinet Countrysmart. Tycker du om vårt magasin uppmanar vi dig därför så klart, att så ofta som möjligt, att klicka på våra länkar och göra dina inköp den vägen. Alla våra prisangivelser är cirkapriser, och vi reseverar oss för eventuella förändringar.
I dagens medialandskap sker i stort sett alla resereportage i samverkan med någon partner, ofta en turistbyrå eller någon annan aktör som arbetar för att besöksmålet ska få medial uppmärksamhet. Vi är inget undantag, men också här gör vi redaktionella bedömningar om resmålet är attraktivt för dig som läsare.
Vi tror på öppenhet och transparens, och därför visar vi med våra länkar var vi hittat vår information och vem vi samarbe- tar med om olika reportage. Men vi arbetar inte med det som många tidningar kallar nativeannonsering, det vill säga betald annonstext maskerad som redaktionella artiklar. All vår publice- ring bygger på redaktionella val där vi söker det smarta och det positiva. Vi letar kontinuerligt efter produkter och ämnen som på ett smart sätt kan bidra till kvalitet för våra läsare. Har du idéer och förslag är du alltid välkommen att höra av dig till oss på redaktionen.
red@countrysmart.se
      Foto omslagsbild:
  2- 2021
 COUNTRY
SMART
165
  OBS ! Låt stå !

   162   163   164   165   166