Page 254 - Demo
P. 254
נהיגה ברכב
מנוף שילוב (תצורת שילוב ידנית) (אם קיים)
שים לב
כאשר משולב הילוך N לחצן Engine Start/Stop יהיה במצב ACC. שים לב שלא ניתן לנעול את הדלתות במצב ACC אחרת המצבר עשוי להתרוקן אם תישאר במצב ACC פרק זמן ארוך.
D (נסיעה)
תיבת ההילוכים תבצע החלפת הילוכים אוטומטית, בתחום שבעת ההילוכים שלה, תוך שהיא מבטיחה את מיטב הכוח והחיסכון בדלק.
כדי להתחיל לנסוע לפנים, דחוף את הלחצן D על ידי לחיצה על דוושת הבלמים כשהמנוע פועל. ואז לחץ על דוושת ההאצה בצורה חלקה. לקבלת כוח נוסף בעת עקיפת רכב אחר או נסיעה בעלייה, לחץ יותר על דוושת ההאצה. לאחר מכן, תיבת ההילוכים האוטומטית תורד אוטומטית להילוך הנמוך הבא (או ההילוכים, בהתאמה). כאשר הרכב נעצר במצב D, אם אתה פותח את דלת הנהג עם חגורת הבטיחות לא מהודקת, ההילוך מועבר למצב P באופן אוטומטי.
אולם כאשר הרכב נע במצב D, אם אתה פותח את דלת הנהג עם חגורת הבטיחות לא מהודקת, יתכן שההילוך לא יועבר למצב P באופן אוטומטי להגנה על תיבת ההילוכים כפולת המצמד.
מתג DRIVE MODE (תצורת נהיגה), מאפשר לנהג לעבור ממצב NORMAL (רגיל) למצב SPORT (ספורט) או ECO (חסכוני). (אם קיים)
לפרטים נוספים, ראה “מערכת תצורת נהיגה מובנית“ בהמשך פרק זה.
אם ברצונך להישאר במצב N לאחר שהמנוע דומם (במצב ACC), בצע את הפעולות הבאות.
1. שחרר את בלם החניה כשהמנוע פועל או כשלחצן Engine Start/Stop במצב ON. אם תפקוד AUTO HOLD מופעל, כבה את התפקוד.
2. לחץ על לחצן N תוך כדי לחיצה על דוושת הבלמים.
3. כאשר אתה מוריד את רגלך מדוושת הבלמים, ההודעה ‘Press and hold OK button to stay in Neutral when vehicle is Off‘ (לחץ והחזק את לחצן OK כדי להישאר במצב N כאשר הרכב כבוי) או 'Hold OK button to stay in neutral gear position when vehicle is Off' (לחץ על לחצן OK כדי להישאר בהילוך N כאשר הרכב כבוי) תופיע בצג ה- LCD של לוח המחוונים.
4. לחץ על לחצן OK שעל גלגל ההגה במשך יותר משניה.
5. כאשר ההודעה ‘Vehicle will stay in (N(. Change gear to cancel‘ (הרכב יישאר במצב (N). החלף
הילוך לביטול) או' ‘N will stay engaged when the vehicle is Off‘ (N ישאר משולב כשהרכב כבוי) תופיע בצג ה- LCD בלוח המחוונים, לחץ על לחצן Engine Start/Stop תוך לחיצה על דוושת הבלמים.
עם זאת, אם תפתח את דלת הנהג, ההילוך יעבור אוטומטית למצב P ולחצן /Engine Start .OFF ישתנה למצב Stop
ONX4060005
מנוף השילוב זמין כאשר לחצן השילוב נמצא
במצב D. עם לחצן שילוב במצב D
מנוף השילוב יפעל כאשר מהירות הרכב עולה על 10 קמ"ש.
משוך את מנוף השילוב [+] או [-] פעם אחת כדי להעלות או להוריד הילוך אחד והמערכת עוברת מתצורה אוטומטית לתצורת שילוב ידני.
6-24