Page 37 - TMR_Revista#1_flipbook
P. 37

el NOSTRE RACÓ
#1
Montserrat Pastor i Pujadó
El 28 de maig de 2018, TRES MAGNÒLIES va or- ganitzar una sortida a Barcelona per visitar el tem- ple de la Sagrada Família.
Al matí, a l’hora d’esmorzar, ja es notaven els ner- vis preparant les coses per a l’excursió de tot el dia.
Les persones endiumenjades esperaven impa- cients i amb il.lusió aquesta sortida.
Malgrat que el temple és a prop, molts no hi ha- vien estat mai, per això la visita era ben esperada. Va arribar l’autocar, tot ja era a punt, cadires amunt i avall, els cuidadors treballant a tope perquè totes i tots tinguessin el seu lloc dins l’autocar que ens transportà a Barcelona. Per obres a les rodalies del temple no varem poder apropar-nos del tot i va- rem caminar una miqueta. Allà ens esperaven els guies i començarem la visita. Es van fer dos grups. El primer que ens ensenyaren i explicaren va ser la façana principal, la del Naixement, meravellosa, les figures, el significat, les representacions. Seguida- ment ja entrarem dins on tothom quedà bocaba- dat en veure aquella meravella arquitectònica que començà Gaudí. No era un dia de sol però tot i així la llum dins el recinte es descompon en milers de colors fent que ens sentim envoltats d’un altre món. En sortir, la part del darrera o de La Passió , també ens l’explicaren amb tots els detalls. Aquesta monumental construcció reconeguda arreu de l’univers fa que sigui visitada per milers de persones vingudes de tot el món cada dia de l’any.
En acabar la visita varem dinar davant mateix del temple. Un bon àpat on no hi va faltar res va coro- nar un matí fantàstic per a tothom. Queda només felicitar els organitzadors i reconèixer la gran pa- ciència, generositat i dedicació que durant tot el dia van tenir amb el grup perquè gaudíssim de la sortida.
 37
gener 2019

   35   36   37   38   39