Page 10 - Countrysmart - Nr 5 - 2019
P. 10

CONTRYSMART • NU MÅNADSMAGASIN!
 INNEHÅLL 5-2019
12 LEDARE!
Vad gör man när rätta orden inte finns? Man lånar, som man alltid har gjort. Och räcker inte orden får bilder göra jobbet.
22 GÅS
Gåsamiddag är en god tradition sedan länge. Den som vill byter förstås svartsoppan mot hummer- soppa. Men så var det icke förr!
24 COCOON MEETINGS Bokskogen, havet och det öppna landskapet är skäl nog för att komma hit. Annars stannar man gärna inne i en unik inredning.
34 GREKISKA VINER
I Sverige finns inte så många grekiska viner i Systembolagets sortiment. Att besöka vingårdarna i Peloponnesos är en upplevelse.
60 ÄKTA CHOKLAD
Hos Österlenchoklad och Svenska Kakaobolaget gör fabrikörerna choklad från grunden. Bönorna importeras från justa kooperativ.
67 KVÄLLENS KLO Krabban är som bäst nu på hösten. Gäller bara att hitta ett välmatat exemplar. Välj helst en som ser gammal och sliten ut.
86 EWA I WALLA
Maxat klädd och stylad för alla väder och aktiviteter i höst. Snyggt, funktionellt och absolut countrysmart mode.
90 KARL FREDRIK Visst älskar han Österlen och allt som händer hemma på går- den Eklaholm. Också Provence har tagit en del av hans hjärta.
92 SKAPA STILEN
En hästgård ska säljas och behöver styling inför visning. House of Success förstärker stilen med detaljer som gör stor skillnad.
110 ANDREAS VARRO I grundskolan redigerade han bilder i en gammal dator. Idag är han stort och internationellt prisbelönad för sin fotokonst.
125 ÅRETS KOCK Potatis ingick i ett av tävlings- momenten i Årets Kock 2019. Årets vinnare Martin Moses förvalta den och andra råvaror bäst av alla.
140 THE STEAM HOTEL En gång i tiden försåg ångkraft- verket i Västerås stora delar av landet med energi. Nu är den vackra tegelbyggnaden hotell i högsta klass.
24
40
    92
 10
COUNTRY
SMART
LA BELLE VUE
110
124 140
  68
De reste på semester till Langue- doc i södra Frankrike. Och de blev kvar i den lilla byn där de nu driver bed & breakfast.
      8   9   10   11   12