Page 105 - Countrysmart Nr 2-2021
P. 105

UNISEX
Män vågar vara lite mer lekfulla när det gäller smycken. Stjärnan och stilikonen Harry Styles bär både pärlhalsband och pärlörhänge och musikproducenten och DJ:n Dip- lo bar en collier med turkoser och diamanter ur Bvlgaris heritage-kol- lektion under senaste Grammis- galan. Fler och fler smyckemärken presenterar nu unisex-kollektioner, däribland Bvlgari med sin B.zero1 Rock och Louis Vuitton med kollektionen Volt.
www.grand-seiko.com
COUNTRYSMART • UTVALT
    Franska Netflix-serien ”Lupin” är en uppdatering av klassikern Arsè- ne Lupin, gentlemannatjuven. Omar Sy spelar Assane Diop som ser Arsène Lupin som ”sitt arv, sin metod och sin väg”.
Foto Emmanule Guimier.
Familjen Bridgerton (Netflix) brukar beskrivas som en blandning av Downton Abbey och Gossip Girl. Smyckena är inte historiskt exakta - men det har heller inte varit meningen. Kostymdesignern Ellen Miroj- nick har gjort som hon alltid gör: Hon har grundligt studerat dåtidens mode och sedan ”förstärkt” smyckenas uttryck. Foto Liam Daniel.
Uncut Gem. Howard Rat- ner är en sönderstressad (och inte helt älskansvärd) juvelerare i New Yorks Diamond District som har en skuld till fel människor. Så lägger han vantarna på en svart opal. Spännande fortsättning följer... Adam Sandler är fantastisk i rollen som Howard.
Foto Wally McGrady.
   SEIKO ELEGANCE COLLECTION
Vintrig skönhet med diamanter från Grand Seiko.www.grand-seiko.com
  COUNTRY
SMART
105
  
   103   104   105   106   107